Dukat

u skladu sa prirodom

Dukat je poznat brend svežeg i trajnog mleka, jogurta i pavlaka koji je uspeo da zauzme poziciju jedne od najsnažnijih robnih marki Lactalis Grupe. Kvalitet, inovativnost i svakodnevna briga za zdravlje i uravnoteženu ishranu pojedinca i porodice ključne su vrednosti robne marke Dukat.

Uspeh brenda Dukat ogleda se upravo u zdravim, ukusnim i svežim mlečnim proizvodima, koji su, već dugi niz godina, omiljeni među potrošačima. Dukat sveže mleko se proizvodi od najkvalitetnijeg sirovog mleka sa domaćih pašnjaka, a njegov bogat ukus otkriva svu njegovu svežinu. Dukat jogurti se proizvode od 100% prirodnih sastojaka, što im daje prepoznatljiv blagi ukus.

Kvalitet

bez kompromisa

Dukat je prepoznatljiv po kvalitetnom sirovom mleku i strogo kontrolisanom procesu proizvodnje što rezultira visokim nivoom kvaliteta mleka i mlečnih proizvoda.

U mleku

je zdravlje

Dukat Sveže mleko je domaće mleko poreklom sa odabranih, najboljih, lokalnih farmi koje odlikuje bogat i nezamenjiv ukus i svežina, dok Dukat trajno mleko predstavlja izvor hranljivih materija koje su u mleku očuvane dugo vremena zahvaljujući toplotnoj obradi (sterilizaciji) i posebnom inovativnom pakovanju. Omiljeni napitak za sve uzraste je Dukat čokoladno mleko koje sadrži belančevine potrebne za razvoj i zdravlje organizma, a vitamini i folna kiselina kojima je obogaćen, čine ga posebno prilagođenim najmlađima. Prepoznatljivo bogatog i punog ukusa jeste i Dukat kiselo mleko, osvežavajući proizvod koji popularnost duguje kombinaciji tradicije i vrhunskog kvaliteta.

Dukat mleko

Dukat

sinonim za jogurte

Kada je reč o jogurtima, Dukat jogurt je svojim prepoznatljivim ukusom postao deo svakodnevnice svih generacija koje posebno uživaju u njegovoj prirodnosti i svežini. Obožavateljima osvežavajućih i sočnih voćnih užitaka namenjeni su Dukat voćni jogurti, a u okviru asortimana u ponudi je i Dukat SenSia – funkcionalni jogurt koji doprinosi normalnom radu probave. Najfiniji među jogurtima – Dukatos predstavlja jedinstveni grčki tip jogurta, posebne kremaste teksture i bogatog i osvežavajućeg ukusa.

Dukat jogurti

Omiljeni užitak

i poslastica

Među poslasticama, potrošačima su omiljeni Dukat Dolce proizvodi – puding, sutlijaš i griz.

Dukat dezert

U zdravom telu

zdrav duh

U okviru svog asortimana, Dukat je posebnu pažnju posvetio i ljubiteljima aktivnog načina života. Hranljive materije Dukat Sport asortimana blagotvorno deluju na celo telo i pospešuju regeneraciju mišića nakon bilo kog većeg fizičkog napora, osvežavajuće jesenje šetnje ili svakodnevnih kućnih aktivnosti.